Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις :: ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

03/05/2012 22:35
Ορατό σε: Επισκέπτες

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ (kehaa)
Υποστηρίξτε και διαδώστε τη διεθνή πρωτοβουλία αλληλεγγύης των Βρετανικών και Ιρλανδικών συνδικάτων προς την Ελλάδα.

http://usilive.org/campaign/greece/

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σήμερα που κορυφώνεται η άγρια επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αλλά και σ' όλη την Ευρώπη, η διεθνής υποστήριξη και αλληλεγγύη αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τους αγώνες που διεξάγονται.Η Ελλάδα και οι Έλληνες εργαζόμενοι δεν είναι μόνοι τους σ' αυτή την κρίσιμη περίοδο . Σήμερα, οι εργαζόμενοι από άλλες (ευρωπαίκές και μη) χώρες, τους συμπαραστέκονται και τους υποστηρίζουν. Αντιλαμβάνονται ότι η επίθεση ενάντια στην Ελλάδα και στους Έλληνες εργαζόμενους είναι μια επίθεση ενάντια συνολικά στον κόσμο της εργασίας, αλλά και στη δημοκρατία.Το USI (Union Solidarity International - Διεθνής Συνδικαλιστική Αλληλεγγύη) ξεκινά επίσημα τη λειτουργία της ιστοσελίδας του την Τρίτη 1η Μαΐου. USi | Union Solidarity International (www.usilive.org)Τι είναι το USI USi | Union Solidarity International (www.usilive.org)

Το USI είναι μια φιλόδοξη πρωτοβουλία Βρετανικών και Ιρλανδικών συνδικάτων που στοχεύει στην ανάπτυξη της διεθνούς αλληλεγγύης των εργαζομένων απέναντι στις αντεργατικές πολιτικές και τον παγκόσμιο νεοφιλελευθερισμό. Περιλαμβάνει εργατικά συνδικάτα και εργατικές οργανώσεις, διανοούμενους, δημοσιογράφους και ακτιβιστές από όλον τον κόσμο που συνεργάζονται και συντονίζουν τη δράση τους για να αντισταθούν στις επιθέσεις που σήμερα αντιμετωπίζει ο κόσμος της εργασίας.Η Εκστρατεία Αλληλεγγύης προς την Ελλάδα

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του USI έχει για κεντρικό θέμα την διεθνή Εκστρατεία Αλληλεγγύης προς την Ελλάδα http://usilive.org/campaign/greece/ που διεξάγουν από τον Φεβρουάριο συνδικάτα εργαζομένων, διανοούμενοι, κινήματα, δημοσιογράφοι, και πολιτικές προσωπικότητες της Βρετανίας και της Ιρλανδίας. http://www.guardian.co.uk/world/2012/feb/13/solidarity-campaign-people-greece.Το USI στοχεύει στην ευρύτερη δυνατή διεθνοποίηση των εκστρατειών αλληλεγγύης, ώστε να συντονιστούν από τα κάτω οι διάσπαρτοι κοινωνικοί αγώνες που διεξάγονται παγκόσμια.Ας υποστηρίξουμε και ας ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια διεθνούς αλληλεγγύης και αγώνα των εργαζομένων επικοινωνώντας και συμμετέχοντας στην εκστρατεία διεθνούς αλληλεγγύης προς την Ελλάδα, καθώς και στις άλλες καμπάνιες διεθνούς αλληλεγγύης, στα φόρουμ, τις τηλεδιασκέψεις και στα κοινωνικά μέσα.Υπογράψτε και διαδώστε την καμπάνια αλληλεγγύης προς την Ελλάδα

http://usilive.org/campaign/greece/Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στους εργατικούς και κοινωνικούς αγώνες

http://usilive.org/category/campaigns/Παρακολουθείστε τη συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του εργατικού κινήματος

http://usilive.org/category/news/Πάρτε μέρος στις συζητήσεις που διεξάγονται στο φόρουμ, στα κοινωνικά μέσα και στις βιντεοδιασκέψεις.

http://usilive.org/forum/campaigns/Συζητήστε και συνεργαστείτε με εργατικά συνδικάτα, κοινωνικά κινήματα, και ενεργούς πολίτες από όλον τον κόσμο, ώστε να συμβάλλετε στην οικοδόμηση της διεθνούς αλληλεγγύης των εργαζομένων.Η Διεθνής Συνδικαλιστικη Αλληλεγγύη (USI) είναι ένα νέο εργαλείο στους εργατικούς αγώνες. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να συνδέσει και να συντονίσει τους εργατικούς αγώνες διεθνώς. Ας το αξιοποιήσουμε για να αντιπαλέψουμε τη σημερινή κοινωνική και πολιτική οπισθοδρόμηση.(INTERNATIONAL WORKERS.jpg 120,6 KB)

(SOLIDARITY WITH GREEK WORKERS.jpg 89,2 KB)


Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net