Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Θέματα για την επικείμενη (29/9)συνάντηση με την Διοίκηση του Θεάτρου, επιπροσθέτως στα όσα είχαμε επισημάνει με την επιστολή μας στις 09/09/2014

30/09/2014 06:06
Ορατό σε: Επισκέπτες

Θέματα για την επικείμενη (29/9)συνάντηση με την Διοίκηση του Θεάτρου, επιπροσθέτως στα όσα είχαμε επισημάνει με την επιστολή μας στις 09/09/2014 (Δ.Σ.)
Προς: - Τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κο Σωτήρη Χατζάκη.



Θέματα για την επικείμενη (29/9)συνάντηση με την Διοίκηση του Θεάτρου, επιπροσθέτως στα όσα είχαμε επισημάνει με την επιστολή μας στις 09/09/2014

• Συμβάσεις εργασίας. Ανανεώσεις των συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

• Μέτρα ασφαλείας. Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα εργατικά ατυχήματα στον χώρο εργασίας. Τι μέτρα πρόκειται να λάβουμε για να δημιουργήσουμε ένα –όσο γίνεται- ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το ποιος έχει την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης των εργασιών στο θέατρο «Σχολείο» και στο θέατρο «Χώρα». (υποδείξεις υπάρχουν, έτοιμη εκπαιδευτική διαδικασία για ζητήματα υγείας και ασφάλειας υπάρχει, αλλά έχει απαξιωθεί).

• Προγραμματισμός εργασιών. Συνεχίζουν να γίνονται ημερησίως αρκετές αλλαγές ωραρίου, εβδομαδιαίως δε τέσσερις αλλαγές ordino. Τα προγράμματα εργασίας παρακάμπτονται, προκαλώντας άσκοπη εντατικοποίηση εργασίας και οικονομικά κόστη στον οργανισμό. Σύμπτωμα από την έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού εργασιών είναι η ανάκληση αδειών των εργαζομένων (προτάθηκαν τρεις ανακλήσεις), ενώ βρίσκονταν σε κανονική άδεια, μέτρο που χρησιμοποιείται σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις εθνικών λόγων κ.α.

• Το Γραφείο Σκηνής αποδυναμώνεται. Η παρουσία του υπευθύνου σκηνής την ώρα της πρόβας -παράστασης, εκτός από το προφανές που είναι η σωστή οργάνωση των δοκιμών και των παραστάσεων, είναι και σημαντικό ζήτημα ασφάλειας του προσωπικού και των εγκαταστάσεων. Παρακαλούμε να τοποθετηθεί υπεύθυνος/η σκηνής σε κάθε πρόβα και παράσταση και να απορροφηθεί το σύνολο του δυναμικού του τμήματος. Επίσης θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι το Γραφείο Σκηνής πρέπει να αναβαθμιστεί και όχι να εποπτεύεται και να καθοδηγείται συνέχεια. Χρειάζεται να ξαναποκτήσει αποφασιστικό ρόλο ώστε να συμβάλει με την τεχνογνωσία του στην άρτια οργάνωση των παραγώγων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρακαλούμε να τηρηθούν πρακτικά.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του ΣΕΕΘ



Ο Πρόεδρος Σπετσιέρης Γεράσιμος H Αν. Γεν. Γραμματέας



Ρεντίφη Μαρία






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net