Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ενέργειες :: Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19 Ιουλίου ώρα 11:00 στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας

16/07/2022 09:08
Ορατό σε: Επισκέπτες

Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19 Ιουλίου ώρα 11:00 στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας (Δ.Σ.)
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/7/2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00

ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ 24

Ανοιχτή Επιστολή Προς:

• Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

• Δήμαρχο Αθήνας, κ. Κώστα Μπακογιάννη

• Υπουργό Πολιτισμού, κ. Λίνα Μενδώνη

• Υπουργό Τουρισμού, κ. Βασίλη Κικίλια

Η ανησυχία μας για την κατάσταση που παγιώνεται στη περιοχή κάτω από την Πλατεία Ομονοίας και γύρω από τα κτήρια που στεγάζουν το Εθνικό Θέατρο παραμένει έντονη, καθώς τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει επί της ουσίας.

Μόλις δύο στενά κάτω από την πλατεία Ομονοίας η ανομία και οι παραβατικές συμπεριφορές αυξάνονται καθημερινά. Παρά τις προσπάθειες των εργαζομένων στην περιοχή, παρά τις συνεχείς οχλήσεις των κατοίκων με ενημερώσεις, διαμαρτυρίες, επικοινωνίες με υψηλόβαθμα στελέχη Υπουργείων, ακόμη και εξώδικες διαμαρτυρίες, αυτό που εξακολουθούμε να βιώνουμε είναι ο φόβος και η ανασφάλεια ακόμα και για την ίδια την σωματική μας ακεραιότητα.

Το «επίσημο» εμπόριο, η διακίνηση και η διανομή των ναρκωτικών ουσιών του Κέντρου της Αθήνας πρέπει να σταματήσει.

Είναι εξοργιστικό να γίνονται όλα αυτά ανενόχλητα δίπλα από το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας, στο πίσω μέρος του κτηρίου της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ήρθε η ώρα το σημείο συνάντησης διακινητών και εξαρτημένων ατόμων να γίνει σημείο διαμαρτυρίας των περιοίκων, απέναντι στις τραγικές συνέπειες που έχουν η διακίνηση και η χρήση για την υγεία και την ασφάλεια όλων μας. Πρέπει να πάψουν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια, όσο και τα εγκαταλελειμμένα κτίρια να μετατρέπονται σε κρυψώνες, καταφύγια και αφοδευτήρια.

Ήρθε η ώρα η αδιαφορία, τόσο της δημοτικής αρχής όσο και της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της εμπορίας και διακίνησης των ναρκωτικών στην περιοχή, να λάβει τέλος.

Ήρθε η ώρα, αν δε δοθεί άμεσα λύση τόσο για τους εξαρτημένους συμπολίτες μας, όσο και για τη διαρκή υποβάθμιση της περιοχής λόγω του εμπορίου ναρκωτικών, το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί μέσα από δυναμικές κινητοποιήσεις που θα υπερασπιστούν τη περιοχή που ζούμε και εργαζόμαστε αλλά και φιλοξενούμε καθημερινά θεατές θεατρικών παραστάσεων. Οι πολίτες πρέπει να μπορούν να κυκλοφορούν άφοβα και να εξυπηρετούνται από τα καταστήματα της περιοχής και οι τουρίστες που έρχονται από όλα τα μέρη του κόσμου, να μπορούν να έχουν στα ξενοδοχεία της περιοχής μία αξιοπρεπή διαμονή.

Σας καλούμε για άλλη μια φορά, σε άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις που στόχο θα έχουν την απομάκρυνση κάθε παράνομης δραστηριότητας και θα εξασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλεια στην περιοχή. Ταυτόχρονα καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 19/7/2022 και ώρα 11:00 έξω από το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας, Βερανζέρου 24.

ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net