Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: 4o Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, Αθήνα, 4-7 Μαΐου 2006

19/04/2006 22:19
Ορατό σε: Επισκέπτες

4o Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, Αθήνα, 4-7 Μαΐου 2006 (kehaa)
Ανακοίνωση από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας



Το 4ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ θα γίνει στην Αθήνα από 4 έως 7 Μαϊου 2006 και θα πρέπει να αποτελέσει έναν ακόμη σταθμό στη ζωή του κινήματος κατά της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και παράλληλα μια νέα αφετηρία αγώνων για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, πόνο και δυστυχία, έναν κόσμο ειρήνης, ευημερίας και δικαιοσύνης...

Η πλειοψηφία του ΔΣ αποφάσισε τη συμμετοχή του ΕΚΑ, των Σωματείων Μελών του και των εργαζομένων της Αθήνας στις εργασίες του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ που πραγματοποιείται στην πόλη μας και θα πρέπει σ' όλα τα ζητήματα που αφορούν την οργάνωσή του, τη θεματολογία και τις δράσεις του, να έχουμε κυρίαρχο λόγο και ρόλο.



Η ελπίδα μας είναι σήμερα πιο δυνατή ότι ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός, ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τα κέρδη.



http://athens.fse-esf.org/

(cover.jpg 32,4 KB)

(EKF_PROGRAMM.pdf 214,9 KB)


20/04/2006 20:50
Ορατό σε: Επισκέπτες

4o Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, Αθήνα, 4-7 Μαΐου 2006 (kehaa)
ΕΚΑ
Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθηνάς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας γνωρίζου΅ε ότι το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρου΅ θα γίνει στην Αθήνα στις 4,5,6 και 7 Μαΐου.
Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρου΅ είναι ένας από τους κορυφαίους σταθ΅ούς του κινή΅ατος του Σιάτλ και της Γένοβα, του κινή΅ατος ενάντια στην νεοφιλελεύθερη παγκοσ΅ιοποίηση και τον πόλε΅ο, την απορύθ΅ιση της εργασίας και τη φτώχεια, την κλι΅ατική αλλαγή και την καταστροφή του περιβάλλοντος, την καταπάτηση των δη΅οκρατικών ελευθεριών και το σεξισ΅ό, τον ρατσισ΅ό και την απειλή της άκρας δεξιάς.
Χιλιάδες αγωνιστές από κάθε γωνιά της Ευρώπης θα συναντηθούν στην Αθήνα για να συζητήσουν για την προοπτική του «κινή΅ατος των κινη΅άτων», να ανταλλάξουν ε΅πειρίες από τους αγώνες σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.
Βρεθήκα΅ε ΅αζί στις διεθνείς διαδηλώσεις κατά των G-8, του ∆ιεθνούς Νο΅ισ΅ατικού Τα΅είου και της Παγκόσ΅ιας Τράπεζας στην Πράγα, την Γένοβα, στο Εβιάν, στις πολιορκίες των Συνόδων Κορυφής της ΕΕ, στην Θεσσαλονίκη, την Νίκαια, την Σεβίλλη, τις Βρυξέλλες, στα ΅εγαλειώδη αντιπολε΅ικά συλλαλητήρια στις 15 Φλεβάρη 2003, στα ΅αζικά αντιρατσιστικά συλλαλητήρια, στους πανεργατικούς αγώνες υπεράσπισης της κοινωνικής ασφάλισης, της δη΅όσιας παιδείας και υγείας, στους αγώνες ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στους αγώνες κατά των τρο΅ονό΅ων και της καταστολής.
Η ελπίδα ΅ας είναι σή΅ερα πιο δυνατή ότι ένας άλλος κόσ΅ος είναι εφικτός, ότι οι άνθρωποι είναι πάνω από τα κέρδη.
Για την προπαγάνδηση αυτής της κορυφαίας συνάντησης έχουν εκδοθεί αφίσες τις οποίες ΅πορείτε να παραλάβετε απ’ τα γραφεία του ΕΚΑ και τις οποίες είναι αναγκαίο να αναρτήσετε σε κάθε δυνατό ση΅είο στους χώρους εργασίας.
Θεωρού΅ε την ανταπόκρισή σας δεδο΅ένη.

(DT_160206_SOCIALFORUM.pdf 171,0 KB)


24/04/2006 17:18
Ορατό σε: Επισκέπτες

4o Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ, Αθήνα, 4-7 Μαΐου 2006 (kehaa)
Με 1.000 οργανώσεις
Χιλιάδες άνθρωποι απ' ολόκληρη την Ευρώπη, Δυτική και Ανατολική, καθώς και από τη Μέση Ανατολή, την Τουρκία μέχρι την Υποσαχάρια Αφρική θα συναντηθούν στην Αθήνα. Το ραντεβού του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ, φέτος, είναι 4-7 Μαΐου στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο. Το σύνθημα «Ενας άλλος κόσμος που χωράει πολλούς κόσμους».

Οι συντελεστές του Φόρουμ, σε συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκαν στην ανταλλαγή εμπειριών από τα εκατοντάδες κοινωνικά κινήματα και αγώνες των συμμετεχόντων, χώρο συντονισμού της δράση τους κατά του νεοφιλελευθερισμού, του πολέμου, του ρατσισμού, της ρύπανσης του περιβάλλοντος, του σεξισμού και της καταστολής. Θα διαδηλώσουν για έναν άλλο κόσμο «με ισότητα, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη».
Κερδίσαμε τρία στοιχήματα, είπε ο Γ. Αλμπάνης (ΕΚΦ): «Η συμμετοχή είναι μαζική, αφού συμμετέχουν πάνω από 1.000 οργανώσεις. Ο χαρακτήρας του είναι διεθνής, με την παρουσία ανθρώπων και από την Ανατολική Ευρώπη και υπάρχει πλούτος των συζητήσεων, με 370 συζητήσεις ταυτόχρονα για όλα τα θέματα».
Μας φέρνει πιο κοντά σε μια άλλη κοινωνία που όλοι οραματιζόμαστε, είπε ο Δ. Τσουκαλάς (ΟΤΟΕ): «Ζητήματα όπως ο νεοφιλελευθερισμός και ο πολέμος είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Πρέπει να αντιτάξουμε τα κινήματα στην οργάνωση των κεφαλαίων. Στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους, τις κοινωνίες, τους λαούς».
Η Δέσποινα Σπανού (ΑΔΕΔΥ) διευκρίνισε πως πρόκειται για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων στο Σιάτλ και τη Γένοβα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Αθήνας, αποτελεί ευκαιρία για μεγαλύτερη συμμετοχή. Το Φόρουμ είναι χώρος συνάντησης συλλογικοτήτων και προσωπικοτήτων αλλά και χώρος αμφισβήτησης και διεκδίκησης, με τα μεγαλύτερα συνδικάτα παγκοσμίως που θα διαδηλώσουν το Σάββατο 6 Μαΐου για την ανεργία, εργασιακά θέματα που ανατρέπονται, την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, την ιδιωτικοποίηση των πάντων».
Ο Π. Κωνσταντίνου (Πρωτοβουλία Γένοβα 2001) αναφέρθηκε «σε συνέχεια του αντιπολεμικού κινήματος. Φοιτητές οργανώνουν καταλήψεις στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσουν συζητήσεις με Γάλλους φοιτητές. Το Φόρουμ αποτελεί χώρο διαλόγου με τις μετριοπαθείς οργανώσεις μέχρι τις πλέον ριζοσπαστικές. Θα ξεκινήσει την Τετάρτη στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Κοτζιά, με μια πολυεθνική γιορτή αφιερωμένη στους μετανάστες, με ανθρώπους από την Λατινική Αμερική μέχρι το Ιράκ, σε αντίθεση με μια Ευρώπη-φρούριο». Το Σάββατο, στις 3 το μεσημέρι, από το Πεδίο του Αρεως θα ξεκινήσει η μεγάλη διαδήλωση κατά του νεοφιλελευθερισμού και του ρατσισμού και την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 10 το πρωί, έχει προγραμματισθεί η συνάντηση των κινημάτων.
Της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΜΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 19/04/2006


04/05/2006 00:48
Ορατό σε: Επισκέπτες

Τελικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του 4ου ΕΚΦ (kehaa)
http://athens.fse-esf.org/program






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net