Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ανακοινώσεις :: Διευθέτηση Χρόνου Εργασίας - Στάση Εργασίας

21/06/2006 20:15
Ορατό σε: Επισκέπτες

Διευθέτηση Χρόνου Εργασίας - Στάση Εργασίας
Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2006 μας κοινοποιήθηκε το αίτημα του Εθνικού Θεάτρου προς την Επιτροπή Διευθέτησης Χρόνου Εργασίας για εφαρμογή του σχετικού νόμου. Η κοινοποίηση ΔΕΝ έγινε με εξώδικο όπως εσφαλμένα κυκλοφόρησε αλλά με απλή παράδοση εγγράφου. Όπως όλοι γνωρίζετε πρόκειται για το γνωστό Νόμο 3385/05 την εφαρμογή του οποίου μας είχε ζητήσει η διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου να συνυπογράψουμε σαν Σωματείο προ 2 μηνών.



Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου απαντήσαμε στη διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου πως το Σωματείο δεν διαπραγματεύεται θέματα οχταώρου ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν άλυτες υποθέσεις δικών μας αιτημάτων (πχ Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, Εναρμόνιση μισθών με προβλεπόμενους από τη Σύμβαση των ΝΠΙΔ κλπ).

Το αποτέλεσμα είναι η διοίκηση του Θεάτρου να ξεκινήσει μονομερώς τη διαδικασία εφαρμογής του Ν.3385/05, όπως προβλέπεται από το νόμο στην περίπτωση άρνησης του Σωματείου να υπογράψε.



Αξίζει να σημειωθεί πως:

1. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου είναι προαιρετική,

2. Από την στιγμή σύστασης της συγκεκριμένης επιτροπής είναι η πρώτη φορά που αυτή συνεδριάζει, τουλάχιστον στο νομό Αττικής. Είμαστε δηλαδή η πρώτη εφαρμογή της.



Μετά από συνάντηση με τη Διοίκηση του Θεάτρου χθες Τρίτη 20 Ιουνίου επιβεβαίωσαμε την εντελώς αρνητική διάθεση της να διακόψει τη διαδικασία εφαρμογής της Διευθέτησης Χρόνου Εργασίας στο θέατρο και ως εκ τούτου προχωράμε σε κινητοποιήσεις των εργαζομένων με σκοπό τη διακοπή της.



Την Πέμπτη 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί Στάση Εργασίας τις ώρες 13.00-16.00 για την Πρωινή Βάρδια και 20.40-23.40 για τη Βραδινή Βάρδια. Κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής στάσης θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Σωματείου για να προγραμματιστούν η συνέχεια των δραστηριοτήτων του Σωματείου μας.



Το Δ.Σ. του ΣΕΕΘ






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net