Είσοδος μέλους

Username:

Password:


Νέος Χρήστης | Υπενθύμιση


Επιλογές

Τελευταίες καταχωρήσεις

Ανακοινώσεις

Απόψεις

Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις

Ενέργειες

Chill out

Δελτία Τύπου

Εικόνες από τη δράση

Συλλογική Σύμβαση Εργασίας


Διοικητικό Συμβούλιο

Downloads

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία


Αναζήτηση

Λέξη/Φράση


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Διάφορα/Αναδημοσιεύσεις :: Eγκαίνια στο Κτίριο Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου

24/10/2009 17:12
Ορατό σε: Επισκέπτες

Eγκαίνια στο Κτίριο Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου (kehaa)

απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ 23.10.2009:



απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ 23.10.2009

































Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου στις 19:30, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλιαυ τελέστηκαν τα εγκαίνια του κτιριακού συγκροτήματος Τσίλλερ (Κεντρική Σκηνή – Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος») στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, παρουσία του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, του Υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου, μελών της κυβέρνησης και βουλευτών.




Στην εκδήλωση μίλησε ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Χουβαρδάς.




Η κ. Αρβελέρ, μίλησε για την αναμονή των οχτώ χρόνων αυτού του μεγάλου έργου και τη χαρά και τη συγκίνηση νιώθει που εγκαινιάστηκε, ενώ αναφερόμενη στην επιλογή του έργου των εγκαινίων "Πουθενά", τη χοροθεατρική παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου, είπε ότι περίμενε στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου να ακουστεί: "λόγος θεατρικός και φθόγγος τραγικός". Από την πλευρά του ο Γιάννης Χουβαρδάς ανέφερε ότι το Εθνικό Θέατρο πρέπει να φιλοξενεί πάντα τα καλύτερα, ενώ θεωρεί ότι όλη η φετινή θεατρική περίοδος, είναι χρονιά εγκαινίων.




Οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την παράσταση Πουθενά του Δημήτρη Παπαϊωάννου στην Κεντρική Σκηνή. Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε δεξίωση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εθνικού Θεάτρου.




Στα εγκαίνια παρευρέθησαν μεταξύ άλλων και οι κ.κ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης Γεώργιος Παπανδρέου, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, ο τέως Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ο Υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Αννα Διαμαντοπούλου, η Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, η Υπερνομάρχης Αθηνών και Πειραιώς Κωνσταντίνα Μπέη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, οι βουλευτές: Πάνος Παναγιωτόπουλος, Μαρία Δαμανάκη, Σταύρος Λαμπρινίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Αννυ Ποδηματά, Αννα Νταλάρα, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Κίττας, ο Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Μουντζούρης, ο Πρόεδρος Ακαδημίας Αθηνών Πάνος Λιγομενίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσείου Ακροπόλεως Δημήτρης Παντερμαλής, ο Διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Νικόλαος Καλτσάς, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Χρήστος Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, η Πρόεδρος ΕΚΑ Στάβη Σαλουφάκου κ.α.








(33c.jpg 44,9 KB)

(33d.jpg 33,2 KB)

(33e.jpg 47,4 KB)






Downloads

Καταστατικό Σωματείου
(katastatiko_SEETH_07.pdf 191,3 KB)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ε.Θ. 28/03/2012
(Apotelesmata 2012.doc 55,3 KB)

Αίτηση Εγγραφής
(nea aitisi 2022.doc 32,8 KB)


Links

Γενικά

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
(http://www.n-t.gr/...)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΟΣ
(http://www.potha.g...)

info@seeth.net